Sigues parçoner de la Mulassa de Carnaval

amb No hay comentarios

La comissió de Carnaval de l’entitat ja està immersa en els preparatius de la rua de Carnaval del proper 2 de març. Aquest any, com es va anunciar en el sopar del passat 17 de novembre,  l’element que es presenta és la Mulassa de Carnaval. Com s’ha fet amb els altres elements carnavalescos de la Unió Anelles de la Flama, la seva construcció es finança gràcies als parçoners que hi col·laboren.

Què és un parçoner?

Segons el Diccionari de l’Enciclopèdia Catalana:

Parçoner – a [S. XIV; del b. II partionarius, id.]

m i f DR 1 Persona que té una part en una empresa, propietat, acció comuna, etc.

2 esp Persona que participa en la propietat i guanys d’una nau o barca.

HOM: personer

Com fer-ho?

La Mulassa de Valls és la més guapa i per Carnaval s’engalanarà i s’enjoiarà d’allò més. És per això que necessita la col·laboració de tothom per fer-ho possible.

Preu individual: 10 €

Preu familiar: 18 €

Els noms dels parçoners quedaran gravats en cada una de les perles del collaret (perla petita l’individual, perla gran el familiar) que lluirà la Mulassa. Val a dir que a l’interior del cap quedaran relacionats tots els parçoners, protegits per una placa de metacrilat.

També es necessiten parçoners pel penjoll central del collaret de perles i les arracades. El preu serà l’individual o el familiar més el cost dels materials.

Tots el parçoners reben el document acreditatiu de la participació econòmica en la construcció de la Mulassa de Carnaval de Valls.

Els interessats ho poden comunicar al correu electrònic: secretaria@uaf.cat o al telèfon/whatsapp  685 17 36 48 (Magda).

La Mulassa de Carnaval et necessita, sigues parçoner!

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *