El ball de Diables participa en l’Assemblea General Extraordinària de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya

amb No hay comentarios

El diumenge 10 de febrer es va celebrar, a Sant Sadurní d’Anoia, l’Assemblea General Extraordinària de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya. Els representants del ball de Diables de Valls van assistir-hi. Un dels punts de l’ordre de dia era el sorteig de les colles del II Concurs Nacional d’Enceses que aquest any es celebrarà a la localitat de Riudoms, el 4 de maig. Entre totes les inscripcions presentades, el ball de Diables de Valls va quedar com a suplents.

Un dels altres punts de l’ordre del dia era la col·laboració en els diferents actes que es celebraran a Cervera el 8 de juny amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana 2019. Des de la Unió Anelles de la Flama s’ha confirmat la participació del ball de Diables i el ball de Diables infantil de Valls en l’esdeveniment. Per a l’ocasió, el ball infantil estrenarà la seva versió del ball parlat.

Assemblea-Federacio-de-Diables-Diables-de-Valls-3

En les properes setmanes s’anirà ampliant la informació. Per ara, el ball de Diables de Valls ja treballa i assaja pensant en les properes fites.

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *