El 00251, el 02162 i el 04511 són els números premiats de la Rifa del Porquet 2024

amb No hay comentarios

Números guanyadors de la Rifa del Porquet 2024

La seu social de la Unió Anelles de la Flama va acollir ahir al vespre, dimarts de Carnaval, l’acte del sorteig de la Rifa del Porquet de Sant Antoni, el primer després de 38 anys de desaparició d’aquesta tradició. Els números guanyadors van ser el 00251, pel primer premi; el 02162, pel segon; i el 04511, pel tercer. Cap dels afortunats va assistir a la sala en el moment de la rifa, de tal manera que els premiats hauran d’apropar-se fins l’Oficina de Turisme de Valls (la Cort, 3) amb la butlleta original per recollir el premi. La data límit per reclamar-lo és el dimecres 13 de març, just un mes després de la celebració del sorteig.

Els premis consisteix en diversos productes derivats del porc i vals monetaris per gastar en diferents carnisseries, xarcuteries i cansaladeries de la ciutat. El primer premi consisteix en un pernil i 200 € en vals; el segon, també inclou un pernil i 100 € en vals; mentre que el tercer l’integra una espatlla i un val de 50 €.

El sorteig es va fer utilitzant el sistema tradicional de la pula, un recipient de vímet amb forma d’ampolla que conté les boles del 0 al 9. L’extracció dels números va anar a càrrec d’un representant de la Unió Anelles de la Flama, un de la Societat de Sant Antoni i un de l’Ajuntament de Valls.

Aquest costum va ser recuperat el passat mes de gener per la festa de Sant Antoni de la mà de la Societat de Sant Antoni i la Unió Anelles de la Flama.

 

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *