Nova jaqueta de la Unió Anelles de la Flama

amb No hi ha comentaris

Us presentem la nova jaqueta de la UAF! Una peça que ens abrigarà i donarà un caire més atractiu i d’uniformitat a la nostra vestimenta.

La iniciativa és una demanda dels socis des de fa un temps. Aprofitant la participació de l’entitat en l’Aplec Internacional organitzat per Adifolk a Copenhagen, s’ha decidit que seria un bon moment per fer realitat aquesta iniciativa. La jaqueta és apelfada, impermeable, transpirable i tèrmica. Té caputxa i el logotip bordat. El preu és de 32,90 €.  Durant tot el mes de febrer es pot anar a emprovar la talla i encomanar-la Fruit&Co Wear, al carrer Anselm Clavé número 14 de Valls. A partir del mes de març es començaran a brodar i entregar. Des d’aquest moment ja es podrà fer servir.  En la primera remesa hem encomanat 50 jaquetes, que es podran ampliar en cas que hi hagués prou demanda.

Aquesta jaqueta és totalment compatible amb la dessuadora de l’entitat i les altres peces de vestimenta de les diverses colles que es poden adquirir al nostre local social.

Desitgem que la iniciativa tingui bona acollida entre els socis i s’anima a tothom a tenir-la!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *