Santa Úrsula 2020

amb No hay comentarios

Ahir es va presentar el programa d’actes de la Fira de Santa Úrsula 2020. Del 20 al 25 d’octubre, Valls tornarà a recuperar el carrer com a espai festiu i popular i el Seguici Cerimonial de Valls oferirà les seves balladetes després de més d’un any d’absència. Des de la Unió Anelles de la Flama us convidem a gaudir de totes les activitats, sempre amb responsabilitat i preservant la salut, i fem, entre tots, que la cultura sigui més segura que mai.

Del 22 al 25 d’octubre: La Petita Casa de la Festa al Teatre Principal. Mostra dels balls i la imatgeria festiva del Seguici Cerimonial Petit.

23 d’octubre, a les 18.00 h, al Claustre del Convent del Carme: Presentació dels gegants petits de Valls, nou grup del seguici petit de la ciutat. També es presentaran les noves perruques dels gegants de la Ciutat, que actuaran com a padrins dels gegants petits.

24 d’octubre, a les 12.30 h, al pati de Sant Roc: Valls Folklòrica. Taula rodona: La festa viscuda a petita escala, organitzada per la Fundació UAF.

24 d’octubre, a les 18.00 h, a la plaça de Sant Jordi. Ballada de bous amb els tres elements d’aquesta tipologia existents a Valls.

24 d’octubre, a les 19.15 h, a l’aparcament del Barri Vell: Ball parlat i carretillada del ball de diables de Valls, amb la participació del Drac de Valls i del Bou Tradicional de Valls.

25 d’octubre, a les 9.00 h, pels carrers de la ciutat: Sonores galejades de pólvora amb els trabucaires de la UAF.

25 d’octubre, a les 10.45 h, des de l’Ajuntament: Consuetudinària Anada a Ofici amb els gegants de la ciutat, la corporació municipal i els grallers Bufalodre.

25 d’octubre, a les 18.00 h, al Pati: Cloenda de la Fira de Santa Úrsula amb balladetes extraordinàries del seguici cerimonial de Valls, acompanyat dels Ministrers Bufalodre de Valls, que hi posen la banda sonora.

El programa complert es pot consultar aquí.

Tots els actes són gratuïts i les entrades es poden aconseguir al web de l’Ajuntament de Valls (www.valls.cat)

Bona Fira de Santa Úrsula!

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *