La Casa de la Festa es trasllada al Teatre Principal de Valls

amb No hay comentarios

Aquest proper dimecres 10 de juny a partir de les 9.00 h del matí, l’organització de la Festa Major de Sant Joan de Valls activarà el sistema de reserva gratuïta d’entrades per a visitar la Casa de la Festa, l’exposició del Seguici Cerimonial de Valls que amb motiu de la Festa Major de Sant Joan aquest any tindrà lloc, de manera excepcional, al Teatre Principal i no a la Biblioteca Popular, com ha estat habitual en els darrers anys.

L’exposició es podrà visitar durant sis jornades del 20 al 25 de juny, en horari intensiu de matí i tarda, de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 21.00 h. Per als integrants dels diversos grups festius s’ha organitzat una jornada prèvia per al dia 19 de juny, també en horari complet. La mostra tindrà un valor afegit, ja que davant la impossibilitat de realitzar actes multitudinaris a la via pública arran de la crisi sanitària per la Covid-19 esdevindrà l’únic indret on poder gaudir de l’exposició dels diferents elements que integren el Seguici Cerimonial de la ciutat.

Així el coliseu vallenc serà la casa de les figures i vestuaris dels balls de la Festa Major de Sant Joan a Valls: el drac, el ball de diables, l’ós i els trabucaires, el basilisc, el ball de gitanes, els nans, els quatre gegants de la Ciutat, el bou, el ball de vells, el ball dels cercolets, el ball de bastons, el bou tradicional, la mulassa, el ball de la primera, la moixiganga, el lleó, el ball de pastorets i els Xiquets de Valls. Per la seva part, l’àliga enguany no formarà part de la mostra, però tanmateix es podrà veure durant els dies de festa presidint, com ja és habitual, el balcó del Saló de Plens de la Casa de la Ciutat.

La Casa de la Festa és una iniciativa coorganitzada per la Unió Anelles de la Flama i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls amb la col·laboració i participació del conjunt d’entitats festeres de la ciutat: Associació Cultural Ball dels Cercolets, Associació Cultural L’Espardenya, Associació Cultural Verge de la Candela, Colla Gegantera La Pessigolla, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls, El Bou de Valls i Grup del Teatre Principal.

Reserva gratuïta d’entrades a través d’Eventbrite

Les entrades gratuïtes es podran reservar a través de la plataforma habitual de ticketing Eventbrite en l’esdeveniment La Casa de la Festa – Sant Joan Valls, seleccionant el dia i horari escollit per la visita, amb un límit de 4 invitacions nominals per persona. Per als infants menors d’un any no caldrà realitzar reserva d’entrada. Eventbrite funciona les 24 hores del dia.

Adaptant-se a les circumstàncies derivades de la crisi sanitària per la Covid-19, la mostra s’ha organitzat amb estrictes mesures sanitàries i de control d’aforament. Els grups seran reduïts, de dotze persones cada un d’ells, amb accessos esglaonats cada deu minuts, que es realitzaran pel carrer del Teatre. Es sortirà per les portes del carrer Jaume Huguet.

Els visitants també hauran de complir les mesures de protecció, i serà obligatori portar mascareta per entrar al recinte. Caldrà mantenir les distàncies de seguretat en tot moment i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai. Caldrà utilitzar els dispositius mòbils per mostrar-les, evitant fer ús d’entrades en paper, no es podrà tocar cap dels elements comuns o exposats en cap moment i no estarà permès l’accés amb cotxets infantils i no es disposarà d’aparcament per a aquests.

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *