Sant Jordi 2020. Despertem el Drac Confinat

amb No hay comentarios

Cada 23 d’abril, l’entitat celebra la diada de Sant Jordi des de bon matí. Plantem el Drac i el Drac petit de Valls a la plaça del Pati, amb els ulls tapats, tot esperant que a la tarda els nens i les nenes de la ciutat els despertin cantant. També, entre les parades de llibres i flors, muntem la nostra paradeta amb el marxandatge de la UAF.

Els Dracs Confinats

Aquest any també ho celebrarem! Serà en les circumstàncies que la pandèmia de la COVID-19 ens mana, és a dir, confinats. Per això, els nostres dracs també es quedaran a casa, com tots nosaltres. Ara bé, com mana la tradició en aquest dia, es despertaran entre els cants que els xiquets de la ciutat els regalen, i es faran ben presents a totes les llars de Valls. Per tal que això sigui possible, els hauran d’ajudar, pintant un dibuix del Drac.

Com ho farem?

Descarrega’t el dibuix del Drac de Valls, il·lustrat pel David Rovira, i omple’l de color i vida. Afegeix, si vols, tot el que vulguis.

El Drac de Valls

A les 12 del migdia, des del canal del Youtube de l’Ajuntament de Valls, es farà l’emissió online de la cançó de la Despertada dels Dracs, un vídeo que s’ha gravat prèviament i en la que hi ha participat Espai Trad, la Coral Infantil Cors Alegres, Echostudio Estudi de Gravació i Ardit Produccions.

Tots plegats des dels menjadors i habitacions de tota la ciutat podrem cantar-la mentre fem ballar els dibuixos del Drac Confinat així com, si en tens, els dracs de joguina o peluix.

Comparteix les fotografies i els vídeos del moment a les xarxes amb l’etiqueta #DracConfinat i anomena’ns. Des de les nostres xarxes les compartirem per a que quedi ben lluïda i ben gran aquesta despertada tan atípica.

Despertada dels Dracs 2019

El mateix dia de Sant Jordi, a la 1 del migdia, recordarem la Despertada dels Dracs de Valls, al nostre canal del Youtube. Subscriu-te i sigues dels primers en rememorar-la.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos, mentrestant, cuida’t molt i queda’t a casa.

Bona diada de Sant Jordi!

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *