Obertes les inscripcions a les colles de grallers i timbalers de la UAF per la temporada 2020/2021

amb No hay comentarios

La Unió Anelles de la Flama inicia la temporada seguint amb la formació musical de les colles de grallers i timbalers. Cada dimecres a la tarda, en l’horari corresponent segons el nivell d’aprenentatge, a la seu social de l’entitat, es duran a terme els assaigs de les colles d’una manera conjunta, que estaran coordinats pel cap de colla i dirigits per un professorat qualificat d’El Tecler. Les classes són en grup i en cada classe també es treballarà durant uns 20 minuts aproximats amb agrupació (gralla i timbal). L’agrupació podrà ser modificada depenent del que es treballi segons el criteri del professor.

Qualsevol soci de la UAF que vulgui formar part d’algun dels grups tindrà la formació musical subvencionada al 100%. A canvi, haurà d’adoptar el compromís d’assistir, com a mínim a 20 dels 26 assajos que es duran a terme d’octubre a maig. Per altra banda, també caldrà assistir al 80% de les sortides que les diverses colles realitzaran durant la temporada. El control i la supervisió de les condicions el durà a terme el cap de colla de cada grup. El no compliment d’aquestes normes d’una manera injustificada comportarà la pèrdua de la formació subvencionada.

En el cas de la colla de grallers, cada soci s’haurà de fer càrrec del cost de la gralla, de les partitures i de les inxes, o bé del timbal. Per la seva banda, el Tecler disposa de servei de lloguer d’instruments. Pel que fa a la colla de timbalers del ball de Diables, l’entitat disposa d’instruments i el soci haurà d’assumir el cost de les baquetes i la bandolera.

Per formar part d’alguna de les colles de grallers o timbalers, del 2 al 9 d’octubre caldrà formalitzar una inscripció mitjançant aquest enllaç: Inscripció colles de grallers i timbalers (llegir les instruccions a baix)

Cal tenir en compte que les places són limitades i que la prioritat la resoldrà l’ordre d’inscripció. El dijous 14 d’octubre es comunicarà la constitució de les diverses colles per nivells i es podran resoldre els dubtes que puguin sorgir. Els assajos i la formació començaran el dimecres 21 d’octubre.

Important: Tots els assajos aniran regulats segons document de pla de represa aprovat per la Junta de la Unió Anelles de la Flama.

Per a qualsevol altre dubte, aclariment o exposició d’un cas especial us podeu dirigir a la secretària de l’entitat: uaf@uaf.cat o bé 685 17 36 48.

INSTRUCCIONS PER OMPLIR EL FORMULARI TANT SI ÉS SOCI/SÒCIA COM SI ENCARA NO HO ÉS:

– Identificació amb el número de DNI i data de naixement.

– En cas de menors sense DNI: clicar el desplegable i fer la inscripció amb el número de tarjeta sanitària i omplir totes les dades   que es demanen.

– A tots els menors és obligatori incloure les dades d’un tutor.

– Si ja ets soci/sòcia les dades apareixeran automàticament i només s’hauran de revisar.

– Marca/desmarca les opcions i contesta a les preguntes.

– Al final de la inscripció hi ha un quadre per si ens has de comentar alguna cosa (opció 3).

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *