El divendres 9 d’octubre s’inicien, de nou, les activitats al local social de la Unió Anelles de la Flama

amb No hay comentarios

A partir del 9 d’octubre s’inicien, de nou, les activitats al local social de la Unió Anelles de la Flama després de set mesos d’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19. Serà d’una manera atípica i sempre amb la prudència i adoptant totes les mesures de seguretat i higiene necessàries que requereix aquest moment greu.

Per complir aquestes mesures de seguretat i higiene s’ha redactat un Pla de Represa de les Activitats, basat en el pla aprovat pel Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb la potencialitat d’alt risc en data 17 de juliol de 2020, que s’ha de seguir escrupolosament.

Clica a la imatge per accedir al document

Cal destacar que l’accés i l’ús al local social quedarà restringit als socis de la Unió Anelles de la Flama. Només podran accedir-hi les persones sòcies al corrent de pagament de la quota trimestral que realitzin una activitat programada que hagi estat autoritzada per part de la Junta Directiva. Els acompanyants, per la seva banda, s’hauran d’esperar a l’exterior de l’edifici, sempre garantint les distàncies de seguretat i amb totes les mesures de precaució pertinents.

Per estar al dia d’horaris d’entrada i sortida les activitats es pot consultar l’agenda de l’entitat que està permanentment actualitzada.

Abans d’accedir al l’interior del local social, la persona responsable de l’activitat prendrà la temperatura als socis participants i es procedirà al registre de les dades i el control d’assistència en el document habitual. En aquest sentit, es facilitaran termòmetres digitals i només podran participar de l’activitat programada aquelles persones que no mostrin cap simptomatologia relacionada amb la malaltia de la Covid-19.

Cada persona sòcia de la Unió Anelles de la Flama haurà d’emplenar, signar i fer arribar a la secretaria de l’entitat (secretaria@uaf.cat) o per a la via de comunicació que s’estableixi, el document de declaració responsable per a ús d’associacions i entitats, que farem arribar en els propers dies.

Amb caràcter permanent, s’hauran d’adoptar les mesures de protecció individual i col·lectiva necessàries per evitar riscos d’infecció de Covid-19, com la higiene freqüent de mans, la higiene de símptomes respiratoris (evitar tossir directament a l’aire, tapar-se la boca amb la cara interna de l’avantbraç i evitar tocar-se la cara, nas i ulls).

És obligatori l’ús de mascareta, per part de tots els socis, en espais tancats i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat d’1,5 m. Al mateix temps, la Junta Directiva estableix l’obligatorietat de la mascareta en totes les actuacions de caràcter públic en les quals l’entitat participi d’una manera oficial mentre duri la pandèmia de la Covid-19.

Per això, la Unió Anelles de la Flama posarà a disposició gratuïtament a les persones associades, mascaretes corporatives de l’entitat, de neoprè, reutilitzables, de tipus FFP2 homologades i amb certificació. Pel que fa als acompanyants i a les persones que no són sòcies, podran comprar la mascareta abonant el preu que estableixi la Junta Directiva. Properament es notificarà com es repartiran.

Amb moltes ganes de retrobar-nos, fem, entre tots, que la cultura sigui més segura que mai!

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *