L’entitat no renuncia al Carnaval i proposa dues accions per aquests dies

amb No hay comentarios

La Unió Anelles de la Flama es reinventa per al Carnaval d’enguany. A causa de la pandèmia, la ciutat de Valls ha hagut de renunciar als actes multitudinaris al carrer, tant amb l’Arribo de Dijous Gras com amb les activitats del Dissabte de Carnaval i del Dimecres de Cendra. Per aquest motiu, l’entitat vallenca ha treballat amb dues propostes adaptades a l’actual situació epidemiològica que permetran reviure, ni que sigui per uns dies, l’esperit de disbauxa i de gresca dels anys anteriors.

Per una banda, des de Dijous Gras i fins al Dimecres de Cendra, la imatgeria festiva de la comparsa de Carnaval de la UAF restarà exposada en diversos aparadors i establiments del Barri Antic de la capital de l’Alt Camp, amb la finalitat que durant el cap de setmana els vallencs i les vallenques recorrin els carrers comercials i descobreixin l’Àliga Plomada, la Mulassa, el Bou, els Gegants de Carnaval i el Moixó Foguer.

La Vella Quaresma a les escoles

Per altra banda, la Geganta de la Vella Quaresma no podrà protagonitzar la tradicional arribada a la ciutat durant el Dimecres de Cendra. A més, per raons logístiques i de seguretat, la UAF, conjuntament amb l’Ajuntament de
Valls, ha decidit no exposar la geganta al vestíbul de la Casa de la Vila. No obstant això, l’entitat ha editat unes il·lustracions de grans dimensions de la Geganta de la Vella Quaresma, a imatge i semblança de l’original, i seran distribuïdes per tots els centres educatius de Primària de Valls, amb la finalitat que cada escola, amb els respectius grups, mantinguin el ritual de retirar una arengada del cistell de la geganta durant cada divendres de Quaresma.

El dibuix i el conte de la Geganta de la Vella Quaresma es pot descarregar aquí

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *