La Mulassa torna a pujar a la creu de Miramar

amb No hay comentarios

La més guapa, la Mulassa de Valls, tornarà a enfilar-se en la tradicional pujada a peu a la creu de Miramar, el diumenge 29 d’abril. La sortida serà a les 8 del matí, puntuals, des de la Unió Anelles de la Flama.

La primera parada tindrà lloc a les Fonts de Fonscaldes per agafar forces, amb un esmorzar de motxilla. Aquest any, cadascú porta el seu esmorzar i amb el preu de la inscripció hi haurà una beguda i el cafè.

Seguidament, es continuarà el recorregut cap a la creu de Miramar, on a l’últim tram de camí s’hi afegirà la Mulassa petita per continuar el camí junts i es farà una nova parada d’avituallament.

En arribar al cim de la muntanya de Miramar, a la creu, la Mulassa i la Mulassa petita realitzaran els seus tradicionals balls, per tot seguit baixar fins a la plaça del poble i tornar a ballar en una de les places més petites on ho fan. Per recuperar del tot les forces, a la mateixa plaça, hi haurà un vermut per tothom que ens hagi acompanyat en el recorregut.

Finalment, al local social de la UAF, tindrà lloc el dinar de germanor i fi de festa.

El preu de la inscripció a la pujada és de 3€ i inclou: el record, la beguda i cafè de l’esmorzar, l’avituallament i el vermut o de 10 € amb el dinar. Les inscripcions es faran al local social de la UAF els dies 13, 14, 20 i 21 d’abril de les 19:00 h a les 21:00 h i el dia 23 d’abril durant tot el dia, a la parada que tindrà l’entitat amb motiu de Sant Jordi, a la plaça del Pati.

Anima’t a acompanyar-nos en la 28a pujada a la creu de la Mulassa de Valls!

#28apeufinsalacreu

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *