La Festa Major de Sant Joan de Valls estrena el nou domàs decoratiu

amb No hay comentarios

La Unió Anelles de la Flama posa a la venda el nou domàs de la Festa Major de Valls. Es tracta d’una bandera, editada en tres colors diferents, pensada per engalanar les finestres i els balcons de la ciutat durant la celebració patronal. S’inspira en la imatge gràfica del Sant Joan de 2021, obra del dissenyador Miguel Bustos, que dedica el cartell d’enguany a la pluralitat i diversitat de músics tradicionals que prenen part de la celebració.

El domàs té un preu de 15 euros i es pot comprar al local de la UAF i als comerços vallencs de Moda Roylle, El Safareig, Magatzem del Vermut, Cistelleria Roca, Teixits Cortès, Floristeria Heura Musa i Calçats Alentorn. També es pot encarregar a través de les xarxes socials de l’entitat.

Concert vermut i revetlla de Sant Joan

La UAF també presenta dos nous actes que s’integren dins de la programació santjoanera de 2021. Per una banda, el diumenge dia 20 de juny, a partir de les 12.00 h del migdia, tindrà lloc un concert vermut pels socis i sòcies amb els grallers Sonagralla a la plaça de la Sardana, davant del local social de l’entitat. Per l’altra, el dia 23 de juny, de 17.00 h a 19.00 h de la tarda, es durà a terme un tastet de la revetlla de Sant Joan a la mateixa plaça, amb música ambiental i amb la degustació de la típica coca i el cava.

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *