Obrim les inscripcions a les colles de grallers i timbalers de la UAF pel curs 2021/2022

amb No hay comentarios

Seguint la línia marcada en el passat curs, obrim les inscripcions a les colles de grallers i timbalers de la Unió Anelles de la Flama pel curs 2021/2022. Cada dimecres a la tarda, en els horaris corresponents a cada grup, es realitzarà la formació a càrrec de l’Escola de Música El Tecler amb coordinació amb els caps de colla. Les classes són en grup, seguint les mesures de seguretat i higienes marcades pel Procicat, i tenen una durada d’entre 30 minuts a una hora segons el grup.

17.15h a 18.00h Timbal mans petites 3 17.15h a 18.00h Gralla 1
18.00h a 18.30h Timbal mans petites 1 18.00h a 18.30h Gralla mans petites 1
18.30h a 19.30h Nivell iniciació timbals adult 18.30h a 19.30h Nivell iniciació gralles adult
19.30h a 20.30h Timbal adults nivell 3 19.30h a 20.30h Gralla adults nivell 3
20.30h a 21.30h Timbal diables

Qualsevol soci de la UAF que vulgui formar part d’algun dels grups tindrà la formació musical subvencionada al 100%. A canvi, haurà d’adoptar el compromís d’assistir, com a mínim a 20 dels 26 assajos que es duran a terme d’octubre a maig. Per altra banda, també caldrà assistir al 80% de les sortides que les diverses colles realitzaran durant la temporada. El control i la supervisió de les condicions el durà a terme el cap de colla de cada grup. El no compliment d’aquestes normes d’una manera injustificada comportarà la pèrdua de la formació subvencionada.

En el cas de la colla de grallers, cada soci s’haurà de fer càrrec del cost de la gralla, de les partitures i de les inxes, o bé del timbal. Per la seva banda, el Tecler disposa de servei de lloguer d’instruments. Pel que fa a la colla de timbalers del ball de Diables, l’entitat disposa d’instruments i el soci haurà d’assumir el cost de les baquetes i la bandolera.

Per formar part d’alguna de les colles de grallers o timbalers, del 26 al 4 d’agost caldrà formalitzar una inscripció mitjançant aquest enllaç: Inscripció colles de grallers i timbalers curs 2021-2022 (llegir les instruccions a baix).

Cal tenir en compte que les places són limitades i que la prioritat la resoldrà l’ordre d’inscripció. Els assajos i formacions començaran al mes d’octubre.

Per a qualsevol altre dubte, aclariment o exposició d’un cas especial us podeu dirigir a la secretària de l’entitat: uaf@uaf.cat o bé 685 17 36 48.

INSTRUCCIONS PER OMPLIR EL FORMULARI TANT SI ÉS SOCI/SÒCIA COM SI ENCARA NO HO ÉS:

– Identificació amb el número de DNI i data de naixement.

– En cas de menors sense DNI: clicar el desplegable i fer la inscripció amb el número de tarjeta sanitària i omplir totes les dades   que es demanen.

– A tots els menors és obligatori incloure les dades d’un tutor.

– Si ja ets soci/sòcia les dades apareixeran automàticament i només s’hauran de revisar.

– Marca/desmarca les opcions i contesta a les preguntes.

– Al final de la inscripció hi ha un quadre per si ens has de comentar alguna cosa (opció 3).

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *