Comença el Carnaval!

amb No hi ha comentaris

Des de fa setmanes, els components de la comparsa de l’entitat treballen intensament en els preparatius de Carnaval donant forma al fang, guix i fibra de vidre, cosint, pintant i decorant, assajos extres, tot a d’estar a punt que comença el Carnaval!

Manxada

Diumenge 4 de febrer al matí, al local social vam oferir el ja tradicional tast de Manxada i es fa realitzar l’assaig general de la comparsa que acompanyarà als elements festius de Carnaval, una de les novetats que s’incorpora aquest any.

Una coreografia molt senzilla que segur que no costarà gens d’aprendre i que quedarà ben lluïda a la Rua de Carnaval del proper dissabte 10 de febrer.

 

Els portadors de l’Àliga Plomada, i del Gegant i Geganta de Carnaval també fan assajar, encara que vam haver de substituir la Geganta, que per alçada no la podem fer ballar a l’interior del local social,  pels gegants de l’entitat Pau i Isabel de Galceran.

Recordeu en col·laborar amb la comparsa adquirint el motiu del Gegant de Carnaval tot afegint una nova insígnia al dominó.

Durant la Rua de Carnaval hi haurà Manxada per tothom que porti el got de carnaval que també el podeu adquirir al bar de l’entitat.

 

Actes durant la setmana de Carnaval

Dijous Gras, 8 de febrer

A les 18:30 h a la plaça del Blat, cercavila fins a la plaça del Pati dels elements festius de Carnaval.

A les 19:00 h a la plaça del Pati,  presentació del Gegant de Carnaval.

Esperarem a Sa Majestat el Rei Carnestoltes i l’acompanyarem a l’Arribo a la plaça de l’Oli a les 20:00 hores.

Dissabte de Carnaval, 10 de febrer

A les 19:00 h des de la plaça del Blat, Rua de Carnaval, amb la representació de l’escena del Moixó Foguer, l’Àliga Plomada, el gegant de Carnaval i la Geganta de Carnaval, acompanyats de la comparsa de la UAF.  En acabar, sopar al local social (s’ha adquirir el ticket prèviament).

Dimecres de Cendra, 14 de febrer

A les 20:00h des de la Unió Anelles de la Flama, cercavila de la geganta de la Vella Quaresma pels carrers del centre històric de Valls, amb arribada a la plaça del Blat on després de l’enterro de Sa Majestat el Rei Carnestoltes farà les 49 voltes.

Ara sí, comença el Carnaval!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *