Es busca Moixó Foguer

amb No hi ha comentaris

El dissabte 10 de febrer arriba el Carnaval! Els diversos grups que conformen la comparsa de la Unió Anelles de la Flama ja fa setmanes que treballen preparant la festa de més disbauxa de tot l’any i es per això que es busca Moixó Foguer.

L’any passat, tant d’entrar i sortir de la caixa, el Moixó finalment es va escapar i necessitem trobar-ne un altre per continuar l’espectacle.

Ha de complir uns requisits bàsics: deixar-se untar de mel i cobrir de plomes, no ha de tenir claustrofòbia i tenir moltes ganes de passar-ho bé. No ha de dir cap text, el paper que ha de representar és senzill però el més important,  no importa cap mida, els traginers estan forts per empènyer la seva gàbia.

S’ofereix una tarda de diversió sense parar, dutxa/spa en acabar, tanta manxada com es vulgui i sopar.  Quedarà reconegut en la història com a Moixó Foguer.

En aquesta notícia publicada per Tac12 l’any 2016, es veu el paper del Moixó Foguer:

Les persones interessades han d’enviar un mail a lluismuste@gmail.com. En Lluís serà l’única persona que coneixerà la identitat del Moixó Foguer i mantindrà contacte.

Si el que vols és participar al Carnaval sense untar-te de mel, que de plomes quedem tots ben coberts, potser coneixes algú de més llépol i li pots passar la informació.

Visca el Carnaval! Visca el Moixó Foguer!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *