29a Pujada de la Mulassa a la creu de Miramar

amb No hay comentarios

Diumenge 19 de maig la Mulassa tornarà a pujar per 29a vegada a peu fins a la creu de Miramar. Una juguesca que es repeteix any rere any i que només la pluja, com l’any passat, fa que no s’arribi a assolir la fita.

Orgue de Valls

Aquesta edició tindrà un caire especial ja que la Fundació Unió Anelles de la Flama se suma a la iniciativa ciutadana de recuperar l’Orgue de Valls de l’església arxiprestal de Sant Joan en les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de 2021. Els diners recollits en els diversos actes programats de la 29a Pujada de la Mulassa a Miramar aniran destinats a apadrinar un tub de l’orgue.

Horaris

La sortida serà a les 8 del matí, ben puntual, des del local social de la UAF.

Cap allà les 10 del matí es té previst arribar al pavelló de Fonscaldes on als participants de la pujada els hi espera un esmorzar de llonganissa a la brasa amb pa amb tomàquet i beguda per recuperar forces i seguir pujant pel GR de Miramar.

En arribar al poble de Mirarmar, la Mulassa es trobarà amb la Mulassa petita i totes dues faran l’últim tram del recorregut fins arribar a la creu de la muntanya.

Al voltant de la 1 del migdia està previst l’arribada a la plaça de Miramar, una de les més petites de la comarca, on la Mulassa i la Mulassa petita faran els seus tradicionals balls i per agrair a tothom qui les ha acompanyat en el recorregut hi haurà vermut.

Per acabar la jornada, a 2/4 de 3, al local social, hi haurà el dinar de celebració consistent en amanides, fideuà, postres i beguda. Després de dinar es duran a terme diversos sortejos amb productes exclusius de la Mulassa, gràcies a la col·laboració de diversos establiments de la ciutat.

Preus i punts de venda

Si només es vol venir a la pujada: 4 € record + esmorzar + vermut.

Per qui només vulgui col·laborar: 4 € de col·laboració i record.

Amb dinar: 10 € record + esmorzar + vermut + dinar.

Punts de venda:

Local UAF: 10 de maig de 18 a 22 h. i 11 de maig de 17 a 21 h.

Magatzem del Vermut: Fins el 13 de maig, de dilluns a divendres.

Col·laboradors

Des de l’entitat volem agrair a totes les empreses i comerços que col·laboren en aquesta edició de la pujada a Miramar i a la Comissió de l’Orgue de Valls:

Artesania Boltà – Bon Preu/Esclat – Ca l’Espigallot – Casa Bonifàs – Europastri – Fruites i verdures Ramona – Instal·lacions Toni – Lluïsa Vives – Vermut Montseta.

Acompanya a la Mulassa en la pujada a Mimar i moltes gràcies per col·laborar en la recuperació de l’Orgue de Valls.

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *