La Mulassa, el Lleó i el Bou Tradicional de Valls participen en el 32è Aplec Internacional celebrat a Copenhaguen

amb No hay comentarios

Del 26 al 28 d’abril, 45 socis de l’entitat han participat en l’Aplec Internacional celebrat dins els actes del 48 Timer Festival de Norrebro de Copenhaguen.

Divendres 26 d’abril de matinada, els 45 socis de la Unió Anelles de la Flama van marxar cap a Copenhaguen (Dinamarca) per participar en el 32è Aplec Internacional organitzat per Associació per a la Difusió del Folklore Adifolk dins els actes programats del 48 Timer Festival de Norrebro, on hi participaven la Mulassa, el Lleló i el Bou Tradicional de Valls.

El passat 11 de gener, en l’Assemblea General Ordinària de socis de l’entitat, es va donar a conèixer que l’entitat vallenca ha estat una de les associacions catalanes seleccionades per tal de participar en l’esdeveniment internacional. L’any 2012 va ser la darrera vegada que la UAF va participar en un aplec internacional, quan l’esdeveniment es va celebrar a Budapest.

Durant tres dies 25 entitats del folklore català i tradicional i més de 500 participants, han portat pels carrers i places del barri de Norrebro de la capital danesa, la cultura popular catalana, on les danses, les sardanes, els castells, els gegants, la imaginaria festiva i diables han sigut els protagonistes.

La primera de les dues actuacions en què va participar la Unió Anelles de la Flama va ser la cercavila inaugural del divendres 26 d’abril a la tarda. L’endemà dissabte, es va dur a terme la cercavila festiva pels carrers més cèntrics de Copenhaguen que va tenir com a punt culminant l’espectacle ‘La Festa Major a Catalunya’ de la nit. L’últim dia de l’Aplec, el diumenge 28 d’abril, el bestiari vallenc va participar en la cercavila de comiat i en l’espectacle de cloenda.

* En aquest viatge l'entitat va rebre el suport econòmic de l'Ajuntament de Valls, que va fer una aportació de 10.000 euros en concepte de representació internacional de la ciutat.

Amb la col·laboració de:

 

 

 

 

#AplecUAF

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *