Reprenem l’activitat amb la mirada posada en la Festa Major de Sant Joan

amb No hay comentarios
Foto: Pere Toda

 

Després de més d’un any de parada a causa de la pandèmia de la Covid-19, amb l’excepció de la Fira de Santa Úrsula, per fi reprenem l’activitat a l’entitat, aquest divendres dia 7 de maig, amb la mirada posada en la Festa Major de Sant Joan.

La tornada es farà seguint el Pla de Represa de la Unió Anelles de la Flama, que es va redactar al setembre seguint el Pla de Represa de Cultura Popular establert per PROCICAT i que encara és vigent. El Pla es pot consultar aquí.

Recordem algunes de les mesures d’obligat compliment:

  • L’accés al local queda restringit pels socis que estiguin al corrent de pagament en l’últim trimestre. Els acompanyants s’hauran d’esperar a l’exterior de l’edifici, mantenint les distàncies de seguretat. No hi haurà servei de bar.
  • Abans de començar les activitats, la persona responsable de cada grup farà la corresponent presa de temperatura i omplirà el control d’assistència.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment.
  • En diferents punts de local hi ha dispensadors automàtics de gel hidroalcohòlic pel rentat de mans.
  • S’han de mantenir les distàncies de seguretat sempre que sigui possible.

Tots els assajos es realitzaran a l’exterior, a la plaça de la Sardana, excepte el curs de sardanes que es farà a la sala que hi ha a la planta -1 de local social i que es va condicionar amb un sistema de ventilació que renova l’aire.

Els diferents horaris i dies d’assajos de cada colla es poden consultar a l’agenda de l’entitat que està contínuament actualitzada.

En els propers dies, via correu electrònic es tornarà a enviar la Declaració d’Autoresponsabilitat per tal que tothom que participa en les diverses activitats la signi obligatòriament, tal com queda reflectit en el Pla de Represa de la UAF. Recomanem que s’afegeixi a la llista d’adreces del correu electrònic el de secretaria@uaf.cat perquè tota la informació que enviem a través d’aquest mitjà el consideri com a segur. En cas de no rebre la declaració demanem que es comuniqui al cap de colla.

Queda ben poc per la Festa Major de Sant Joan i tenim moltes ganes de tornar al carrer! Fem-ho amb responsabilitat i demostrem, una vegada més, que la cultura popular és segura.

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *