La Mulassa tornarà a pujar fins a la creu de Miramar tres anys després

amb No hay comentarios

La Mulassa de Valls tornarà a enfilar-se fins a la creu de Miramar el proper diumenge 1 de maig. Després que la pandèmia obligués a suspendre la pujada dels darrers dos anys, la més guapa recuperarà el ja tradicional trajecte a peu fins al capdamunt de la serra de Miramar. Enguany, la caminada arriba a la seva trentena edició #30apeufinsalacreu.

La sortida serà a les vuit del matí des del local social de la Unió Anelles de la Flama. Al voltant de les deu del matí, està prevista l’arribada a la pista poliesportiva de Fontscaldes, on els participants podran esmorzar per agafar forces. Aquest any, cadascú s’haurà de portar el seu esmorzar. Havent agafat forces, es reprendrà el camí pujant pel GR fins a arribar al poble de Miramar. En arribar-hi, la Mulassa es trobarà amb la Mulassa Petita per pujar plegades l’últim tram del recorregut fins a culminar la pujada a la creu de la muntanya. En arribar al cim, ambdues realitzaran el seu ball al so del grup de grallers de l’entitat. Finalment, en retornar al poble de Miramar, es faran les darreres ballades i hi haurà un vermut per tots els participants. Per aquells qui vulguin arrodonir la jornada, al local social hi haurà el dinar de germanor, que consistirà en fideuà, beguda i pastís de celebració.

Preus i inscripcions

Si només es vol venir a la Pujada, la inscripció val 5 €, i inclou el record i el vermut. Per qui també vulgui quedar-se al dinar de germanor, la inscripció té un preu de 12 €, amb el record i el vermut inclosos.

Les inscripcions es podran fer al local social de la UAF els dies 12, 13 i 14 d’abril, de les 18 h a les 20 h; els dies 19, 20, 21 i 22 d’abril, de les 19 h a les 21 h; i el dia 23 d’abril, es podran fer durant tot el dia a la parada que tindrà l’entitat a la plaça del Pati amb motiu de la diada de Sant Jordi. Aquell qui ho prefereixi, també podrà inscriure’s a la Pujada als establiments Heura Musa i Magatzem del Vermut, ubicats a la plaça de l’Oli.

Tothom que vulgui, podrà ajudar a portar la Mulassa a peu fins a la creu.

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *