Festes de Maig i 45è aniversari de la Unió Anelles de la Flama

amb No hay comentarios

Festes de Maig i 45è aniversari UAF

Les Festes de Maig són el preludi de Sant Joan, un escalfar motors on els components de l’entitat fan rodar diversos elements festius a un mes vista de la Festa Major de Valls.

Celebrada cada dos anys, el passat 13 de maig, i coincidint amb la celebració del nostre 45è aniversari (descobreix la nostra història) vam protagonitzar actes festius i commemoratius.

Festes de Maig i 45è aniversari UAF

Primerament a la plaça de l’Oli, l’exposició dels elements festius que ens varen acompanyar durant la celebració i seguidament una cercavila molt festiva pel nucli antic de la ciutat on els convidats juntament amb els diversos elements de la entitat, van animar els carrers i places amb música i balls. L’ordre de la cercavila va ser: els Nans de la Ciutat, el Drac de Valls, l’Ós de Valls, els Trabucaires del Comú de Vila-seca, els Trabucaires de Reus, el Ball de Gitanes de Sant Climent de Llobregat, els Gegants Americanos de Sitges, el Ball de la Primera de Valls, el Bou Tradicional de Valls, la Mulassa i Somera de Falset i la Mulassa de Valls.

Festes de Maig i 45è aniversari

En arribar a la plaça del Blat, es va ballar una sardana tot recordant els inicis de l’entitat. Des del balcó de l’Ajuntament, els Nans de la Ciutat, donaven la benvinguda a tots els elements, fent un repàs de la peça, la colla i la simbologia en la ciutat que representa abans de cada balladeta. I per acabar, ballada conjunta de tots els elements.

Festes de Maig i 45è aniversari UAF

La festa va continuar al local social de l’entitat amb un sopar de germanor i un ball de gralles a càrrec dels grallers Els Ginjolers.

Festes de Maig i 45è aniversari UAF

Festes de Maig i 45è aniversari UAF

 

Vídeo commemoratiu gentilesa de Ardit Produccions

´
Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *