Bon Nadal i feliç 2020

amb No hay comentarios

El dissabte 21 de desembre, l’entitat va celebrar la festa de Nadal conjuntament amb els veïns del barri de Sant Josep Obrer. A primera hora de la tarda, a la sala d’actes del local social va tenir lloc el concert de Nadal del grup de grallers i timbalers de l’entitat, conjuntament amb l’Escola de Música Tradicional El Tecler.

Des dels grups més petits fins al més avançat ens van fer moure de la cadira amb el repertori musical que havien preparat per a l’ocasió. Amb el concert, hem pogut comprovar l’evolució de les colles de música de l’entitat en aquests tres mesos de formació. Seguidament, es va iniciar el taller de cartes dels Reis de l’Orient per entregar als patges, que els nens i nenes van omplir de regals i bons desitjos.

A les 7 de la tarda, acompanyats dels timbalers de l’entitat, van arribar els tres patges reials. Tota la canalla els van anar a esperar al convent de les Monges Mínimes per lliurar-los les cartes. Durant l’acte, l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Josep Obrer va organitzar una degustació de torrons i neules artesanals.

Ja al vespre, els socis de la UAF i els veïns de Sant Josep Obrer es van reunir a la sala d’actes del local social, on va haver-hi el tradicional sopar de Nadal. Al finalitzar el sopar, tots els assistents van fer cagar el tió, amb regals i detalls per a tothom.

Des de la Unió Anelles de la Flama, us desitgem un bon Nadal i feliç 2020!

Comparteix

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *