Arriba el i Concurs de Colles Sardanistes vila de Puigpelat

amb No hi ha comentaris

La Unió Anelles de la Flama, juntament amb l’Ajuntament de Puigpelat i la Federació Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, organitzen el primer Concurs de Colles Sardanistes vila de Puigpelat, que tindrà lloc diumenge 7 d’abril a partir de les 12.30 h del migdia a la plaça Jacint Verdaguer del municipi.

La Cobla Vents de Riella d’Agramunt serà l’encarregada d’acompanyar musicalment les vuit colles sardanistes que es disputaran la classificació:

XERINOLA (Tarragona)

MENUTS DANSAIRES (El Vendrell)

PETITS TARRAGONA DANSA  (Tarragona)

NOVA TARRAGONA DANSA (Tarragona)

DANSAIRES DEL PENEDÈS (El Vendrell)

TARRAGONA DANSA (Tarragona)

PENEDÈS (El Vendrell)

TOC DE DANSA (Tarragona)

Al mateix temps, amb motiu del concurs s’ha organitzat la Festa de la Sardana, amb diverses activitats que es duran a terme durant tota la jornada.

Programa d’actes

12.15 h CERCAVILA. Amb la participació de la Cobla Vents de Riella, Colla Tarragona Dansa, Colla Penedès, Colla Dansaires del Penedès, Colla Toc de Dansa, Colla Nova Tarragona Dansa, Colla Menuts Dansaires, Colla Petits Tarragona Dansa, la Cuca de Puigpelat, la Mulassa de Valls, els Gegants de la UAF acompanyats dels grallers Els Cofins i el ball de Gitanes infantil de Valls.

12.30 h CONCURS DE COLLES SARDANISTES I VERMUT POPULAR. Durant el concurs es tocaran sardanes pel públic.

14.00 h REPARTIMENT DE PREMIS.

15.00 h DINAR DE GERMANOR al Casal de Puigpelat. Cloenda del Campionat Territorial Tarragona de colles sardanistes 2018 i entrega de records a les colles participants.

17.00 h  BALLADA DE SARDANES AMB LA VENTS DE RIELLA D’AGRAMUNT a la plaça del Casal.

Apropa’t a Puigpelat i gaudeix de la festa!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *