Albert Oliva és escollit nou president de la Unió Anelles de la Flama

amb No hi ha comentaris

En el transcurs de l’Assemblea General Ordinària també es va renovar la resta de la junta directiva de l’entitat

El divendres 11 de gener, a les 8 del vespre, va tindre lloc a la sala d’actes del local social l’Assemblea General Ordinària de socis de la Unió Anelles de la Flama. Seguint l’ordre del dia, es va aprovar l’acta de l’Assemblea de 2018 i es va donar compte de les sol·licituds d’alta de socis presentades durant l’exercici 2018 i el llistat de baixes de socis de l’entitat durant el 2018. També es va aprovar de l’exercici econòmic de l’any 2018 i el pressupost de 2019.

Després de l’informe i la valoració de la presidència sortint per part de Manel Odina, es va presentar i aprovar la nova candidatura per a la direcció de l’entitat en els propers anys, amb Albert Oliva com a president; Lluís Musté com a vicepresident; Magda Pasalaigua i Serafina Martínez com a secretària i vicesecretària, respectivament; Manel Odina com a tresorer; Letícia Vidal com a vocal de Comunicació; Josep Martínez com a vocal d’Escola de Música; Heura Musté com a vocal de Festes i Activitats Socials, Assumpció Bastida com a vocal de Vestuari i d’Imatgeria i Josep Terreu com a vocal de Fundació UAF. També s’incorporen  Manel Odina, Magda Passalaigua i Gerard Picó com a nous patrons a la Fundació.

En primer lloc, Albert Oliva va voler reconèixer i agrair a l’anterior president, i a la seva junta, la dedicació en aquests darrers anys, en què s’han assolit reptes i objectius importants per a l’entitat. A continuació, el nou president va presentar algunes propostes, les línies generals d’actuació de la nova junta i va fixar tres objectius en els quals treballarà l’entitat a curt termini: la commemoració dels 700 anys de la festa del Corpus Christi a Valls, prevista pel 2020; les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de 2021; i el 50è aniversari de la fundació de la Unió Anelles de la Flama, el 2022. També es va aprovar la incorporació nous patrons a la junta de la Fundació UAF i es va fer esment a la efemèride del 60è aniversari de la colla sardanista Bell Esplai prevista per enguany.

Per últim, en el marc de l’Assemblea es va donar a conèixer als socis que la Unió Anelles de la Flama ha estat una de les associacions catalanes seleccionades per tal de participar en el 32è Aplec Internacional organitzat per Adifolk. L’esdeveniment tindrà lloc a la ciutat de Copenhagen, a Dinamarca, els dies 26, 27 i 28 d’abril de 2019. L’última vegada que la UAF va participar en un Aplec Internacional d’Adifolk va ser l’any 2012, quan l’esdeveniment es va celebrar a Budapest. L’Aplec, un esdeveniment itinerant que any rere any s’encarrega de portar la cultura, el folklore i les tradicions catalanes arreu d’Europa i del món, en aquesta ocasió s’emmarcarà en el context del 48 Timer Festival de Norrebro, on la cultura catalana exercirà com a convidada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *