De Sant Joan a Santa Úrsula

amb No hi ha comentaris

El Drac de Valls

Divendres 4 d’octubre, reempreniem l’activitat a l’entitat, una nova temporada amb la mirada posada en Santa Úrsula i amb un final de curs amb el record de Sant Joan i les sortides d’estiu.

Estiu

Ball de Diables de Valls

Durant els mesos d’estiu, l’entitat no ha fet gaires vacances. Aquest any hem participat en 16 sortides a Festes Majors, trobades, concursos de sardanes i correfocs, on han participat gairebé tots els elements i danses del nostre folklore.

Ens hem apropat a pobles de la comarca com Vila-rodona, La Masó, Bràfim, Nulles, Picamoixons i Alió. Al barri de Sant Josep Obrer, tot un clàssic en les sortides d’estiu. I també hem voltat per ciutats de tot el país: La Ràpita, Esparraguera, La Pineda, El Vendrell, La Roca del Vallès, Montblanc, Torreforta i Tarragona.

Ós i Trabucaires de Valls

Les nostres xarxes, Facebook, Instagram i Twitter han sigut les relatores de tots els esdeveniments.

Sant Joan

Quan arriba el mes de juny a la casa s’intensifiquen els assajos. El local social bull amb música i balls, nervis, riures i germanor. Recordem Sant Joan, el gairebé punt i final de la temporada on la nostra presència és més que sonada i activa.

El Balls de Gitanes de Valls

Del 15 al 25 de juny del 2019 hem participat en 32 activitats dins del programa de la Festa Major vallenca. Organització de la Casa de la Festa, trobada de gegants, presentació de productes amb referència als nostres elements, assajos oberts, una taula rodona, rituals tradicionals, sardanes, balls parlats, representacions completes, obertura i tancament de la capella votiva de Sant Joan Baptista, sortides de vigília, acompanyament de la Flama del Canigó, completes, galejades, anades i sortides a ofici, tomb i tomet al poble del Seguici Cerimonial vallenc, i correfocs. Grans i petits són protagonistes durant els dies de celebració al sant patró.

Els Nans de la Ciutat

Tota aquesta gran activitat, no només per Sant Joan sinó durant tot l’any, és possible gràcies a les persones que formen part de la Unió Anelles de la Flama. Les que surten a les fotografies i vídeos i les que estan a l’ombra. Totes elles, setmana rere setmana, assagen, cusen, organitzen i s’impliquen en tot el que calgui per fer gaudir la festa a vilans i forasters.

La satisfacció de la feina ben feta i l’orgull de formar part de la festa es poden veure a les cares dels que formen part de la UAF.

*Recull d’imatges dels grups durant Sant Joan 2019.

Els Gegants de la Ciutat

El Bou Tradicional de Valls

La Mulassa de Valls

El Ball de la Primera de Valls

La Moixiganga de Valls

El Lleó de Valls

L'Àliga de la Ciutat

El Drac petit de Valls

Ball de Diables infantil de Valls

Sant-Joan-2019-Ós-petit-de-Valls-UAF

Sant-Joan-2019-Ball-de-Gitanes-infantil-UAF

La Mulassa petita de Valls

Sant-Joan-2019-Àliga-petita-de-Valls-UAF

Sant-Joan-2019-Sardanes-UAF

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *